laptop2

van Steenbeek advies


logo
laptop (6K)

Home
Webdesign
Advies
Administratief
Contact

Webdesign


Met name het MKB is nog te weinig op Internet te vinden. Hooguit een vermelding in een telefoongids. En daarmee loopt het achter op de maatschappelijke ontwikkelingen. Klanten zoeken contact op een tijd dat de telefonische bereikbaarheid ontbreekt. Via e-mail willen mensen vragen voorleggen, offertes opvragen enzovoort.

Ontbreekt uw bedrijf op Internet? Dan is het nu de tijd om daar verandering in te brengen. U bepaalt zelf wat er op uw site moet kunnen en wat niet. Uw huisstijl blijft daarbij gegarandeerd. Een eenvoudige site wordt al gerealiseerd voor € 160,00. Wilt u meer functionaliteit, dan is dat natuurlijk mogelijk. Door heldere offertes vooraf kunt u zelf bepalen wat voor u de site op maat is.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van website's richt vSa zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Door duidelijke tarieven weten de opdrachtgevers vooraf wat de kosten zullen zijn, zodat verrassingen achteraf niet voorkomen.

Onderhoud
Het kan zijn, dat uw bedrijf al op Internet vertegenwoordigd is, maar dat u niet tevreden bent over het rendement. Of dat de inhoud inmiddels is verouderd. En als u hoort wat het kost om de inhoud aan te passen....
Die tijd is voorbij. Tegen een uurtarief van € 16,00 per uur (excl. BTW) wordt uw site weer helemaal up-to-date gemaakt. Soms binnen een tijdsbestek van enkele uren is uw site weer helemaal op orde. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan!

Voorbeelden van door vSa ontwikkelde site's zijn:

Nederlandse Retriever Club
www.nederlandseretrieverclub.nl
geurt van steenbeek
www.geurtvansteenbeek.nl
AQF
www.artquiltfusion.eu
corinne zambeek
www.corinnezambeek.nl
elly van steenbeek
www.ellyvansteenbeek.nl
gcs
www.gencouns.nl
delabrador
www.delabrador.nl
Onze privé-site


logo